Jäseneksi liittyminen

Yhdistykseen voi liittyä henkilöjäseneksi ja yritys- tai yhteisöjäseneksi. Hallituksen kokous vahvistaa kaikki henkilöjäsenet ja eläinjäsenet sekä käsittelee erikseen yritys- ja yhteisöjäsenten hakemukset, joiden perusteella hallitus päättää hyväksytäänkö yritys tai yhteisö jäseneksi. Jäsenyys on hyvä tapa päästä verkostoitumaan muiden alan toimijoiden ja alasta kiinnostuneiden kanssa!

Henkilöjäsen

Kuka tahansa eläinavusteisuudesta kiinnostunut voi liittyä yhdistyksen henkilöjäseneksi.
Henkilöjäsenen jäsenmaksu on 25 € / kausi.
Täytä jäsenlomake täällä ja tutustu henkilöjäsenen tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen.

Jäsenetuina henkilöjäsen saa esimerkiksi pääsyn yhdistyksen jäsenille suunnattuun Facebook-ryhmään, jäsenkirjeen 4 kertaa vuodessa sekä alennuksella tai jopa ilmaiseksi yhdistyksen järjestämiä tapahtumia/koulutuksia.

Yritys- tai yhteisöjäsen

Yritys tai yhteisö, joka sitoutuu Eläinavusteinen työ ry:n eettisiin ohjeisiin voidaan hyväksyä yhdistyksen yritys- tai yhteisöjäseneksi. Yritys- tai yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 50 € / kausi.
Täytä jäsenlomake ja tutustu yritys- ja yhteisöjäsenen tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen.

Yritys- ja yhteisöjäsenet saavat samat edut kuin henkilöjäsenet, mutta lisäksi he saavat tukea yrittäjyyteen ja mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Yritys- ja yhteisöjäsenet saavat yrityksensä/yhteisönsä esittelyn Palveluntuottajia-sivulle, kerran vuodessa esittelyn Eläinavusteinen työ ry:n sosiaaliseen mediaan ja oikeuden käyttää Eläinavusteinen työ ry:n logoa.

Eläinjäsen

Eläimen omistaja/ohjaaja voi liittää yhdistyksen jäseneksi eläinavusteisessa työssä toimivan eläimen. Eläinjäsenen jäsenmaksu on 5 € / kausi. Eläinjäsenen voivat ilmoittaa kaikki henkilö-, yritys- ja yhteisöjäsenet jäsenten Facebook-ryhmässä. Huomioithan, että jokaiselta yritykseltä/yhteisöltä otetaan vain yksi esittely ja vain yksi kuva/kuvakollaasi eläinjäsenen/eläinjäsenten esittelyyn. Eläinjäsenistä tehdään esittelyt yhdistyksen sosiaaliseen mediaan.


Yhteydenotto

Yhdistykseen saat yhteyden joko sähköpostitse hallitus@elainavusteinentyo.fi tai täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi