Kajonan tuottaa palveluita voimavaralähtöisesti ratkaiskeskeisellä työotteella mahdollisimman paljon luonto-ja eläinavusteisesti. Kajonan arvot Kohtaava, Aito, Joustava, Omannäköinen, Näkyväksi tekevä, Arvostava ohjaavat toimintaa ja näkyvät vahvasti kohtaamisissa sekä ihmisten että eläinten kanssa. Kajona tuottaa palveluita yhteistyökumppaniensa kautta sekä yhteisissä luontoympäristöissämme. Kajonalla ei ole omaa toimipistettä. Kajonan toiminnassa on mukana eläintyöparina pääasiassa hevoset mutta myös Hulda-koira on pienimuotoisesti mukana tuottamassa palveluja. Kajona on yhden naisen sivutoiminen yritys, joka on ollut olemassa jo vuodesta 2017. Suurin osa Kajonan asiakkaista on autismikirjon henkilöitä, autismikirjo on kulkenut mukana ammatillisella polullani koko työurani.Tulevaisuuden toiveena on päästä laajentamaan toimintaa ja löytämään uusia verkostoja ja tapoja tehdä hyvinvointityötä yhdessä luonnon ja eläinten kanssa kasvatuksen ja kuntoutuksen konteksteissa. Innostun helposti uudenlaisten toimintamallien kokeilemisesta ja kehittämisestä!

Kuvan on ottanut Tanja Lundsten. Kuvassa esiinnyn lapseni kanssa, hevonen kuvassa on Tanja Lundstenin omistama Tuohivirsu.

Yhteyshenkilö: Katja Liukkonen

Puhelinnumero: 0456389559

Sähköposti: kajona@kotikone.fi

Tuotettavat palvelut: Kajona tuottaa sosiaalipedagogisen hevostoiminnan palveluita sekä Green Care-viitekehyksessä nepsy-valmennusta. Sen lisäksi Kajonan hyvinvointipalveluita ovat metsäkylvyt ja äänimaljahoidot sekä koulutukset

Toimialue: Uusimaa