Yrityksemme JelppiTassut Oy:n keskeisenä toimintana ovat eläinavusteiset palvelut, kuten eläinten koulutus- ja hyvinvointipalvelut, sekä koira-avusteinen toiminta. JelppiTassut Oy:n takana vaikuttavat Kirsi Niittymäki Nousiaisissa, Lounais-Suomessa ja Tiina Lehtomäki, Keski-Suomessa, Jyväskylän kupeessa Toivakassa.

JelppiTassut Oy :n myötä haluamme tuoda oman panoksemme suureen tarpeeseen saada lisää koulutettuja koiria ihmisläheisiin töihin avustamaan, tukemaan ja osaltaan lisäämään ihmisten hyvinvointia.

Koulutamme koiria positiiviseen vahvistamiseen perustuvalla koulutustavalla, jota kutsutaan myös ”naksutinkoulutukseksi”. Positiivinen vahvistaminen tarkoittaa, että koiraa palkitaan oikeista suorituksista, jolloin haluttu käytös vahvistuu. Ei toivottu käytös jätetään huomioimatta. Koulutamme pääasiassa labradorinnoutajia.

Tiina ja Pilvi-koira työskentelevät tällä hetkellä Sos Lapsikylän perheterapeuttisessa perhekuntoutuksessa. Lapsikylässä on ns. koiratoimintaa/ koiratunteja , jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan yhdessä työryhmän kanssa. Tiina pitää Harrastaminen Suomen malli Tunneturre kerhoa.


Kirsi tarjoaa laajan valikoiman hevosella suoritettavia ajelutuspalveluja mm. hää-ja juhla-ajoja. Työnsä puolesta ammatillisena erityisopettajana Kirsi toimii eläinalan opettajana Ammattiopisto Liviassa pitäen vuosittain sosiaali-, kasvattus,- ja terveydenhuollon ammattilaisille Hyvinvoinnin tuottaminen eläinten avulla sekä Eläinavusteisissa palveluissa käytettävien eläinten kouluttaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen tutkinnon osa koulutuksia. Kirsillä on opetuksessaan työpareina kaksi kaksi kasvatus-ja kuntoutuskoiraa – Jussi ja Keijo

Yhteyshenkilö: Kirsi Niittymäki

Sähköposti: jelppitassut@gmail.com

Puhelinnumero: 0400600637

Tuotettavat palvelut: Eläinavusteiset palvelut, kerho- ja harrastetoiminta, opetus- ja koulutuspalvelut, ajelutuspalvelut hevosella, eläinten koulutus- ja hyvinvointipalvelut

Toimialue: Nousiainen/Toivakka